Бели Врати И Слънчева Линия

Изискан интериор на апартамент с бели врати в град Русе.
Представяме ви една завършена поръчка с бели врати от гладък МДФ с размери по поръчка.

Изискан интериор, изчистени модерни цветове с акцент жълта “слънчева” линия.
Входната врата е двулицева. В коридора отвън цвета е тъмен, а отвътре е бяла като всички останали интериорни врати.
Вратата за баня също е двулицева. Отваря се навън към коридора. Отвътре вратата за баня е бяла алуминиева врата – най-устойчивата на влага и вода врата. Алуминиевата семпла врата от към коридора е “облечена” с МДФ и единствените детайли, които я отличават от останалите врати са дръжките и пантите.

ВРАТИ ОТ БОЯДИСАН МДФ

Фабрика ХИТ ДИЗАЙН ДООР изработва този тип врати с размери, декор, обков и пълнеж по поръчка.

ПЪЛНЕЖ НА КРИЛАТА

Всички цветове се предлагат във вариант МАТ и ГЛАНЦ.

Вратите от МДФ плоскости предлагат по-големи възможности при нестандартни размери и  височина над 215 см. Вратите се боядисват с бои от най-високо качество на световния лидер Sherwin-Williams с цвят по каталог на RAL или друг по поръчка.

Този тип врати са винаги модерни. На практика няма ограничение в цветовата палитра и са лесно съвместими с различни дизайнерски решения.

Материалът, от който са изработени вратите е устойчив на влага и атмосферни влияния. Вратите от боядисан МДФ са много добре запечатани и са подходящи за врати на баня, помещения с висока влажност и за врати, изложени на външни условия.

Не се деформира и не променя визията си с годините. След монтажа поддръжката е лесна, а в случаите, когато покритието се повреди по някаква причина или просто трябва да се смени цвета, може да се боядисат вратите отново.

Вратите от боядисан МДФ  се изработват във варианти: