Вашите ВРАТИ Ще Са Перфектни!

Перфектните врати от български производител – фабрика за врати ХИТ ДИЗАЙН ДООР

Предстои ви смяна на вратите, за да освежите интериора или имате нов дом и искате да си купите хубави врати … Търсите препоръки, обикаляте магазини и вече сте се объркали … Изберете вашите врати по поръчка! Такива, каквито желаете и по вашите размери, а ХИТ ДИЗАЙН ДООР ще ги произведе специално за вас!

Да си купите врати, не е като да си купите тениска!
ОТДЕЛЕТЕ ВРЕМЕ!
1. Трябва ви време да направите правилния избор!

Проучете предлаганите видове врати на пазара. Прочетете малко мнения, поразпитайте, въпреки, че в Интернет изявяват мнение повече само разочарованите клиенти. Яроста е по-силен мотиватор от благодарността при повечето хора. За съжаление голяма част от написаното за магазини и производители, не е коректно и често проблемите са и по вина на клиентите и техните “лоши настроения”.
Да така е, защото и ние сме клиенти, не само продавачи или производители. Хубаво е човек да погледне винаги всички гледни точки 🙂

2. Не е необходимо да сте спец по вратите!

Не се захласвайте по многото текст и многото схеми.
… и все пак, ето малко схеми за нашите врати:

Преди всичко вратите трябва да изглеждат ДОБРЕ и да се вписват отлично в интериора.
Вратите трябва да са от качествени материали и да са произведени от надеждни производители. Вратите са продукт за дълготрайна употреба! Избягвайте фолиото, защото обелени вратите винаги изглеждат ЗЛЕ!
Ще ви представим нашите материали и доставчици в следващите публикации.

Вратите трябва да НЕ ги забелязвате, т.е те трябва да се слеят с интериора, но в същото време да са и стилен акцент.

Хит Дизайн Доор, производител на врати по поръчка, хубави врати, ефтини врати, качествени врати, интериорни врати, входни врати Хит Дизайн Доор, производител на врати по поръчка, хубави врати, ефтини врати, качествени врати, интериорни врати, входни врати, врати за баняХит Дизайн Доор, производител на врати по поръчка, хубави врати, ефтини врати, качествени врати, интериорни врати, входни вратиХит Дизайн Доор, производител на врати по поръчка, хубави врати, ефтини врати, качествени врати, интериорни врати, входни врати
Вратите трябва да имат гаранция и да има ясно и точно лице, което застава зад нея. Да отправите рекламация към производител в Германия, Китай или Полша от България е интересно предизвикателство.

Хайде сега да се върнем в началото за ВРЕМЕТО
ОТДЕЛЕТЕ ВРЕМЕ! Отделете време за изработката им, не бързайте!

30 дни, 40 дни срок на изработка … много ли е? Не, не е много. За изработката на врати по вашите изисквания, с вашите размери се изисква технологично време.
Вратите ще са с вас години наред, какво са няколко дни? Спирайки се на готовите врати, които с монтажа пак ще чакате поне 10 дни, вие със сигурност ще направите някои компромиси… Ще сте ограничени в размерите може би, ще имате малък избор на цветове, вратите ще са от нисък клас или пък няма да са толкова сигурни и качествени…
Защото замислете се цената от 480 лв за българска врата и 480 лв за “вносна” не е за едно и също нещо. В сумата на вносната врата, вие плащате най-малко транспорт до България и ред други такси…
И все пак да подкрепите българското производство си е личен избор и той е лично ваш!

Бъдете сигурни, че след като бъдат монтирани,

Вашите врати ще са великолепни!

Те ще са си вашите, не им търсете недостатъци, радвайте им се! Вие сте направили правилния избор! Ако сте се спрели на нас като производител, знайте, че сме ги произвели специално за Вас! С много внимание и лично отношение заставаме зад нашите ваши врати и ще сме до Вас, докато имате врати с марката ХИТ ДИЗАЙН ДООР.

С усмивка, екипа на ХИТ ДИЗАЙН ДООР 🙂