Крафт Мастър КАТАЛОГ 2021

Каталог на врати Колекция Крафт Мастър 2020 от фабрика ХИТ ДИЗАЙН ДООР
РАЗГЛЕДАЙТЕ КАТАЛОГА ТУК

Крафт Мастър КОЛЕКЦИЯ врати 
*****
МОДЕРНИ, ИНТЕРЕСНИ, ИНДИВИДУАЛНИ, КАЧЕСТВЕНИ И НА РАЗУМНА ЦЕНА!

Крафт Мастър вратите с марката ХИТ ДИЗАЙН ДООР се създават детайл по детайл.
Всеки модел от колекцията се модифицира точно по размера на отвора и спецификата на зида – без къртене, рязане или допълнително зидане.

Вратите от колекцията КРАФТ МАСТЪР са любими на много дизайнери и клиенти.

Всеки модел КРАФТ МАСТЪР се произвежда във варианти:
*ПЛЪТНИ ИНТЕРИОРНИ ВРАТИ
*ДВУЛИЦЕВИ И ДВУЦВЕТНИ ВРАТИ
*ОСТЪКЛЕНИ ИНТЕРИОРНИ ВРАТИ
*ВХОДНИ БЛИНДИРАНИ ВРАТИ
*ДВУЛИЦЕВИ АЛУМИНИЕВИ ВРАТИ ЗА БАНЯ С ИНТЕРИОРНО КРИЛО И КАСА
*ПЛЪЗГАЩИ ВРАТИ
*ПОРТАЛНИ ВРАТИ
*ВРАТИ ТИП ХАРМОНИКА, СГЪВАЕМИ ВРАТИ
*ДВУКРИЛИ И ТРИКРИЛИ ВРАТИ

Интериорните врати КРАФТ МАСТЪР се изработват от масивна дървена конструкция с HDF панели с орнаментна шарка.
HDF (High Densty Fiberboard) са плоскости от дървесни фибри с висока плътност.  Това е материал, произведен от естествени дървесни частици пресовани под много висока температура и налягане. HDF наподобява MDF, но технологията на производство е усъвършенствана. HDF е много по-твърд и устойчив във времето.

Интериорните двулицеви врати за баня са комбинирани врати. Уникална водоустойчива конструкция от две части – алуминиева врата и каса от към мокрото помещение и КРАФТ МАСТЪР интериорна врата отвън като останалите врати в интериора.

Блиндираните врати КРАФТ МАСТЪР от ХИТ ДИЗАЙН ДООР се изработват от масивна метална конструкция облечена с HDF панели с орнаментна шарка. Блиндираното крило е изработено от 4 см метални профили, 1 мм стоманен лист и 5 см каменна вата за изолация. Металната каса е изработена от 4 см метални профили и е облечена с декоративна HDF каса. Блиндираните врати са много висок клас, с тегло над 100 кг и дебелина на крилото 7см, те са здрави и непробиваеми. Каменната вата, фалца на крилото и гуменото уплътнение на касата създават отлична топло и шумоизолация.

ДИЗАЙНА и цвета на вратите допълват стила на интериора и усещането за уют. Вратите ХИТ ДИЗАЙН ДООР оформят хармоничен и стилен интериор, в който всички врати са с един и същ дизайн – дори блиндираните врати и вратите за баня.

ХИТ ДИЗАЙН ДООР
ВРАТИТЕ по вашите изисквания за размери, дизайн, цвят, сигурност и цена!