fbpx

Класически и стилни! Един от любимите ни проекти – изработката на врати Крафт Мастър естествен фурнир класически модел Анатолия за едно прекрасно семейство с много стил и изискан вкус.

И когато кажем на клиентите: “Да, може! Ще ги изработим!” Една история за класически врати, при които производството се превърна в изкуство ❤

Този проект ни отведе в центъра на София в апартамент без настилка, а на места и без стени… Но дори и в тази обстановка се усещаше една топла и приказна атмосфера.

С клиента избрахме заедно подходящите детайли, с които да декорираме стандартните ни фурнировани врати Анатолия. На една царствена визия и отива злато, дърворезба, цветя и капитолии, златни дръжки и панти, затъмнени стъкла, френско остъкление….и много, много ръчен труд.

Остъклените вратати са с капитолии от масивна дървесина, фрезована и боядисана с боя – цвят по РАЛ. Стъклата са кафяви с красиви ефекти.

Барокови врати, аристократични врати, интересни врати, дизайнерски врати, скъпи врати, уникални врати, позлатени врати, естествен фурнир, естествена дървесина, Врати Анатолия, Врати Хит Дизайн Доор, София, Варна, Русе
Барокови врати, аристократични врати, интересни врати, дизайнерски врати, скъпи врати, уникални врати, позлатени врати, естествен фурнир, естествена дървесина, Врати Анатолия, Врати Хит Дизайн Доор, София, Варна, Русе

Вратите за баня са алуминиеви двулицеви врати. Отвън са с надлепка като интериорните врати – фурнировано пано Анатолия с фрезовани и позлатени детайли и первази. Отвътре вратите са алуминиеви с бял цвят в тон с фаянса. И двете врати са с огледало. Вратата от ляво се отваря навън. Отвътре в банята е с ПВЦ каса и ПВЦ первази. Вратата отдясно се отваря навътре. Отвън е с интериорна каса, а отвътре с ПВЦ первази. На двете врати е монтирана четка. Златните дръжките са специално избрани за алуминиеви врати и са с овална розетка и WC заключване.

Към тесния коридор с баните, клиента пожела летяща врата, наречена още – каубойска врата. Комплекта каубойски панти в златен цвят позволяват на вратата да се отваря в двете посоки – навън и навътре.

Това беше една история на врати, при които производството в Хит Дизайн Доор се превърна в изкуство 🙂

Ако тези врати са ви запленили и искате подобна визия и за вашите врати – пишете ни:
sales@hitdesigndoor.com, Viber 0882962644
Ще ви изготвим индивидуална оферта, която ще е точно за вашите нужди и размери.

Врата Анатолия се изработва по поръчка с размери на отвора в ширина от 60 см до ширина над 1 метър.
За порталните отвори от 1,1 до над 3 метра предлагаме решения с двукрили, трикрили врати, еднокрила врата с отваряеми или статични части/притурки.
Високите врати над 2 метра изработваме с надстройка.
Всички врати имат възможност да се изработят с остъкление тип Анатолия

Фурнированите части се байцват в цвят по каталог – от натурален дъб до тъмни кафяво/черно. Байца запазва красивите контури на дървото.
Ако изберете Анатолия с покритие боя – избора е още по-богат.


Благодарим на Г-н М.Р. за вдъхновението и на екипа ни за изпълнението на проекта!

За този и други проекти може да разберете като ни последвате в страницата ни.
ВРАТИ Хит Дизайн Доор