ИНТЕРИОРНИ ВРАТИ ЗА БАНЯ – алуминиеви врати с ламиниран МДФ

Допълнителни такси:
Брава и дръжка инокс – 40 лв
Огледало – 60 лв

Категория:

Описание

АЛУМИНИЕВИ ВРАТИ за баня с ЛАМИНИРАН МДФ

АЛУМИНИЕВИТЕ ВРАТИ за баня с ЛАМИНИРАН МДФ  се изработват от алуминиев профил без прекъснат термомост. В банята вратата е напълно водоустойчива. От другата страна – от към коридора или стаята, крилото и касата (ако има) се обличат с ламиниран МДФ в съчетание с интериора или останалите врати. Фабрика ХИТ ДИЗАЙН ДООР изработва алуминиеви врати с ламиниран МДФ с размери, декор и обков по поръчка.  

Комбинираните интериорни алуминиеви врати се изработват с всички видове материали за врати.

Ето и още малко обща информация за нашите врати за баня: В ХИТ ДИЗАЙН ДООР произвеждаме интериорни комбинирани двулицеви врати за баня с размери и цвят по поръчка. Вратата се произвежда точно по отвора с неговите специфики. Комбинираната врата за бяна може да е лява или дясна и да се отваря навън или навътре.

Произведените от нас врати за баня са интериорни преди всичко, защото се вписват идеално в интериора, техният външен вид е като на останалите интериорни врати в дома.

Произведените от нас врати за баня са комбинирани, двулицеви, защото за производството им комбинираме здрава алуминиева водоустойчива врата с интериорна половинка на врата отвън.

Алуминиевите врати от към страната на банята се изработват в бял цвят, цвят по РАЛ или с дървесна шарка.

Алуминиевите врати се изработват с огледало по желание на клиентите.

Вратите за баня, които се отварят навън се изработват без интериорна каса. В този случай, те са с интериорно крило и первази. Видими са пантите на алуминиевата врата. От към банята касата се облицова с плочки или се изработва специална водоустойчива ПВЦ каса с размери по поръчка.

Когато интериорната врата за баня се отваря навътре към банята, пантите не са видими и отвън има интериорна каса с размерите на зида. Отвътре в банята около вратата се завършва с плочки, лайсна или ПВЦ первази.

Бяла, цветна или с дървесна шарка да е алуминиевата врата в интериорните комбинирани врати за баня?

Е, ние бихме избрали бяла 🙂

👉 Бялото винаги се съчетава отлично с бял таван и със санитарен бял фаянс – мивка, вана, тоалетна чиния

👉 Варовиковите и сапунени налепи са по-незабележими на белите врати

👉 Цената на бялата врата е със 100 лв по-ниска от цената на дървесните шарки и цветовете по РАЛ.