ВРАТИ КРАФТ МАСТЪР АМАНОС

Не се колебайте да поискате вашата оферта 🙂
Изпратете съобщение с броя на вратите, ориентировъчни размери, дебелина на зида и населено място.
sales@hitdesigndoor.com

Категория:

Описание

Крафт Мастър модел Аманос е един от моделите ни в Каталога Крафт Мастър Врати.

Аманос е универсален модел, без вдлъбнати форми и декорации по панелите на крилото. Аманос е гладка врата, но с характерните леко релефни дъбови шарки и линии.

Във Фабрика ХИТ ДИЗАЙН ДООР изработваме врати, модел Аманос с  размери, цвят, обков и пълнеж по поръчка.

ВРАТА КРАФТ МАСТЪР Аманос е изработена с масивна дървена конструкция с панели от пресован под високо налягане HDF с орнаментна шарка. HDF  е плоскост от пресовани дървесни частици с висока плътност. Този материал притежава фина и хомогенна влакнеста структура и е с по-висока плътност от MDF.

Материалът дава възможност да се боядиса в различни цветове от системата RAL, която включва над 500 цвята. Вратите са лесни за почистване или за реновиране.

Вратите Крафт Мастър произведени от фабрика Хит Дизайн Доор се боядисват с високоустойчива полиуретанова боя. Технологията на боядисване и качеството на боите поставят нашите врати сред най-качествените на пазара. Повърхността на вратите се отличава с висока якост, устойчивост на износванe, устойчивост срещу петролни продукти, вода и uv лъчи. Покритието на боята е наситено и плътно, цвета не се променя през годините. Вратите се почисвтат лесно с леко влажна кърпа.

Вратите Крафт Мастър произведени от фабрика Хит Дизайн Доор се боядисват с висококачествена боя на американския концерн Sherwin–Williams – производител на бои с повече от 150-годишна история.

Вратите КРАФТ МАСТЕР Аманос се изработват във варианти:

  • ПЛЪТНА ИНТЕРИОРНА ВРАТА  Аманос
  • ОСТЪКЛЕНА ИНТЕРИОРНА ВРАТА с остъкления по контура
  • ВХОДНА БЛИНДИРАНА ВРАТА
  • ИНТЕРИОРНА ВРАТА ЗА БАНЯ с алуминиево крило и/или каса отвътре
  • ПЛЪЗГАЩА ВРАТА
  • ДВУКРИЛА И ТРИКРИЛА ВРАТА

    Произвеждаме вратите с плаващи первази и каси с размери по поръчка. Имаме възмост да монтираме врати на много тънки стени, като изработим специален борд. Така клиенти със стени от 6 до 60 см и повече могат да имат врати с еднакъв дизайн и отличен естетичен външен вид.Ето и няколко снимки след монтаж в домовете на клиентите ни.

    Липсата на форми прави модел Аманос подходящ за извънредно широки врати и за всички видове остъкления от каталога ни. Подходяща е и за врати хармоника, чупещи се врати, портални врати, врати на които крилото се разделя на две части…