ВРАТИ КРАФТ МАСТЪР АСПЕНДОС

Не се колебайте да поискате вашата оферта 🙂
Изпратете съобщение с броя на вратите, ориентировъчни размери, дебелина на зида и населено място.
sales@hitdesigndoor.com

Категория:

Описание

Врати Аспендос са  едни от моделите ни в Каталога Крафт Мастър Врати на Хит Дизайн Доор.

Често го виждаме и интериорите на филми от САЩ и Великобритания.

Във Фабрика ХИТ ДИЗАЙН ДООР изработваме врати, модел Аспендос с  размери, цвят, обков и пълнеж по поръчка.

Врати Крафт Мастър Аспендос са изработени с масивна дървена конструкция и панели от пресован под високо налягане HDF с орнаментна шарка.

HDF  е плоскост от пресовани дървесни частици с висока плътност. Този материал притежава фина и хомогенна влакнеста структура и е с по-висока плътност от MDF.

Материалът дава възможност да се боядиса в различни цветове от системата RAL, която включва над 500 цвята. Вратите са лесни за почистване или за реновиране.

Вратите Крафт Мастър произведени от фабрика Хит Дизайн Доор се боядисват с високоустойчива полиуретанова боя. Технологията на боядисване и качеството на боите поставят нашите врати сред най-качествените на пазара. Повърхността на вратите се отличава с висока якост, устойчивост на износванe, устойчивост срещу петролни продукти, вода и uv лъчи. Покритието на боята е наситено и плътно, цвета не се променя през годините. Вратите се почисвтат лесно с леко влажна кърпа.

Вратите Крафт Мастър произведени от фабрика Хит Дизайн Доор се боядисват с висококачествена боя на американския концерн Sherwin–Williams – производител на бои с повече от 150-годишна история.

Вратите КРАФТ МАСТЕР Аспендос се изработват във варианти:

  • ПЛЪТНА ИНТЕРИОРНА ВРАТА Аспендос
  • ОСТЪКЛЕНА ИНТЕРИОРНА ВРАТА с остъкления по контура
  • ВХОДНА БЛИНДИРАНА ВРАТА Аспендос
  • ИНТЕРИОРНА ВРАТА ЗА БАНЯ с алуминиево крило и/или каса отвътре
  • ПЛЪЗГАЩА ВРАТА
  • ДВУКРИЛА И ТРИКРИЛА ВРАТАКрилото визуално е разделено на две симетрични части и затова модела е модходящ и за изработка на чупещи се врати или ергономични врати с разделено на половина крило.Произвеждаме вратите с плаващи первази и каси с размери по поръчка. Имаме възмост да монтираме врати на много тънки стени, като изработим специален борд. Така клиенти със стени от 6 до 60 см и повече могат да имат врати с еднакъв дизайн и отличен естетичен външен вид.
    Ето и няколко снимки след монтаж в домовете на клиентите ни.