ИНТЕРИОРНИ ВРАТИ ЗА БАНЯ – алуминиеви врати с боядисан КРАФТ МАСТЪР

Описание

АЛУМИНИЕВИ ВРАТИ за баня с интериорно КРИЛО ОТ БОЯДИСАН КРАФТ МАСТЪР

АЛУМИНИЕВИ ВРАТИ за баня с КРИЛО ОТ БОЯДИСАН КРАФТ МАСТЪР се изработват от алуминиев профил без прекъснат термомост. В банята вратата е напълно водоустойчива. От другата страна – от към коридора или стаята, крилото и касата (ако има) се обличат с HDF – КРАФТ МАСТЪР в съчетание с интериора или останалите врати.

Фабрика ХИТ ДИЗАЙН ДООР изработва този тип врати с размери, декор и обков по поръчка.

КРАФТ МАСТЪР  е HDF  е плоскост от пресовани дървесни частици с висока плътност. Този материал притежава фина и хомогенна влакнеста структура и е с по-висока плътност от MDF.

Моделите от серията КРАФТ МАСТЪР са типичните врати от американските интериори и са любими на много дизайнери. Придават на дома или офиса стилно и модерно излъчване.

Материалът дава възможност да се боядиса в различни цветове от системата RAL, която включва над 500 цвята мат или гланц. Вратите са лесни за почистване или за реновиране.

Вратите КРАФТ МАСТЪР произведени от фабрика ХИТ ДИЗАЙН ДООР се боядисват с висококачествена полиуретанова боя на американския концерн SherwinWilliams – производител на бои с повече от  150-годишна история.