ПЛЪЗГАЩИ ВРАТИ с уплътнение

Категория:

Описание

Фабрика ХИТ ДИЗАЙН ДООР изработва плъзгащи врати с размери, материал, механизъм, декор, обков и пълнеж по поръчка. Всички плъзгащи врати се предлагат във вариант ламиниран МДФ, МДФ боядисан и Крафт Мастър Врати.

Плъзгащите врати се използват често в по-малки интериорни, при които пространството е от значение. Плъзгащите врати са удобно решение, когато липсва място за отваряне на крилото на стандартна врата.

С плъзгащи врати може да се разделят/затварят помещения, ниши, гардероби, гардеробни стаи, тоалетни, кухни от дневни, офиси и т.н

Механизма за вратите се избира според размера на отвора и изискванията на клиента за дизайн.

Представяме ви интериорна плъзгаща врата модел РОЯЛ от колекцията ни Крафт Мастър Врати. Дизайна на Роял се вписва идеално в интериори с ретро, класически, прованс стил, модерен стил.

Клиентите избраха остъкление модел РОЯЛ 5 с матови стъкла. Дръжката е вкопана овална в черен цвят (предлага се и в цвят сатениран хром, бял, месин и графитен месинг).

Вратата е изработена и монтирана с уплътнения, които компенсират стандартното разстояние между стената и крилото при плъзгащите врати.

Остъклението на крилото е проектирано така, че да допуска възможно най-много светлина към коридора и в същото време да запази дизайна на врати Роял с характерния детайл в средата на крилото. Зида е облечен с интериорна каса.

Всички врати в дома са модел Роял, бял цвят с черни панти, дръжки и обков.

Всички модели врати, които предлагаме могат да се изработят във вариант плъзгаща врата.
Плъзгаща врата Роял без остъкление: