НАЛИЧНА! БЯЛА Интериорна Врата Аспендос за Баня Комбинирана с Алуминиева Врата

880 лв.

БЪРЗА ПОРЪЧКА: 0882962644

Категория:

Описание

БЯЛ ЦВЯТ, ОГЛЕДАЛО ОТВЪТРЕ, WC МАГНИТНА БРАВА

АЛУМИНИЕВИ ВРАТИ за баня с интериорно КРИЛО ОТ БОЯДИСАН КРАФТ МАСТЪР

АЛУМИНИЕВИ ВРАТИ за баня с КРИЛО ОТ БОЯДИСАН КРАФТ МАСТЪР се изработват от алуминиев профил без прекъснат термомост. В банята вратата е напълно водоустойчива. От другата страна – от към коридора или стаята, крилото и касата (ако има) се обличат с HDF – КРАФТ МАСТЪР в съчетание с интериора или останалите врати. Фабрика ХИТ ДИЗАЙН ДООР изработва този тип врати с размери, декор и обков по поръчка. КРАФТ МАСТЪР  е HDF  е плоскост от пресовани дървесни частици с висока плътност. Този материал притежава фина и хомогенна влакнеста структура и е с по-висока плътност от MDF. Моделите от серията КРАФТ МАСТЪР са типичните врати от американските интериори и са любими на много дизайнери. Придават на дома или офиса стилно и модерно излъчване. Вратите КРАФТ МАСТЪР произведени от фабрика ХИТ ДИЗАЙН ДООР се боядисват с висококачествена полиуретанова боя на американския концерн SherwinWilliams – производител на бои с повече от  150-годишна история.  

Комбинираните интериорни алуминиеви врати се изработват с всички видове материали за врати.

Ето и още малко обща информация за нашите врати за баня: В ХИТ ДИЗАЙН ДООР произвеждаме интериорни комбинирани двулицеви врати за баня с размери и цвят по поръчка. Вратата се произвежда точно по отвора с неговите специфики. Комбинираната врата за бяна може да е лява или дясна и да се отваря навън или навътре.

Произведените от нас врати за баня са интериорни преди всичко, защото се вписват идеално в интериора, техният външен вид е като на останалите интериорни врати в дома.

Произведените от нас врати за баня са комбинирани, двулицеви, защото за производството им комбинираме здрава алуминиева водоустойчива врата с интериорна половинка на врата отвън.

Алуминиевите врати от към страната на банята се изработват в бял цвят, цвят по РАЛ или с дървесна шарка.

Бяла, цветна или с дървесна шарка да е алуминиевата врата в интериорните комбинирани врати за баня?

Е, ние бихме избрали бяла 🙂

👉 Бялото винаги се съчетава отлично с бял таван и със санитарен бял фаянс – мивка, вана, тоалетна чиния

👉 Варовиковите и сапунени налепи са по-незабележими на белите врати

👉 Цената на бялата врата е със 100 лв по-ниска от цената на дървесните шарки и цветовете по РАЛ.