Двойни Врати с Ролкови Брави за Едновременно Отваряне на Крилата

Категория:

Описание

В Хит Дизайн Доор разработихме модел двукрила портална врата, която няма нужда от сюрмета.

Няма нужда клиента да мисли, кое крило ще е отваряемо, кое ще е закопчано със сюрме и ще е пасивно.

Двойната врата на Хит Дизайн Доор с Ролкови Брави осигурява независимо отваряне и затваряне на двете крила. Няма нужда да определяте кое крило на вратата ще е активно, кое ще е пасивно.

Възможностите за избор на материал са големи: Ламиниран МДФ, Боядисан МДФ, Боядисан Крафт Мастър.

Двойните Врати с Ролкови Брави се изработват с размери и цвят по поръчка. За крилата се предлагат и остъкления по поръчка.

Дръжките на вратите се избират по поръчка – вкопани, мебелни дръжки за гардероби или дръжки за врати, бели, златни, черни, месингови, иноксови…

Бравите в горната каса позволяват отваряне на вратата само навън или само навътре и държат крилата затворени стабилно (застопорени). Ролковите брави осигуряват независимост на крилата едно от друго. Всяко крило може да бъде отворено или затворено независимо от другото крило.

 

Клиентите в този дом са избрали модел Сара, но ние изработваме двойните врати с модел, цвят и размер по поръчка.


Разликите между двойна стандратна врата и двойна врата с ролкови брави.
При стандартните двойни врати бравата е между крилата – като тези модели двукрили врати:

Дръжката е поставена на активното крило, крилото без дръжка е пасивно, то се отваря след като се отвори активното и се освободи сюрмето. Пасивното крило не може да се отвори без да е отворено активното.

Бравата между крилата може да е обикновена или магнитна и има опция за заключване.

 


Когато двукрилата врата е изработена с ролкови брави, няма нужда клиента да мисли, кое крило ще е отваряемо, кое ще е закопчано със сюрме и ще е пасивно.

Двойната врата на Хит Дизайн Доор с Ролкови Брави осигурява независимо отваряне и затваряне на двете крила. Няма нужда да определяте кое крило на вратата ще е активно, кое ще е пасивно. Ролковите брави осигуряват независимост на крилата едно от друго. Всяко крило може да бъде отворено или затворено независимо от другото крило. Този тип врати нямат опция за заключване.