Хармоника 2 – Чупеща врата без механизъм

Категория:

Описание

 

Хармоника вратите се произвеждат с чупещо крило. Дизайнът, размерите и материала са по поръчка. Крилото може да се движи и чупи без механизъм или с механизъм на различни принципи.

Вратите Хармоника 2 се произвеждат без механизъм или водачи в горната част на крилото, което позволяват крилото да се прибира плътно до касата или да се разгъне настрани но пълно изправяне. Чупещото крило се сгъва благодарение на вградените скрити панти или обикновени панти.

При изработката на тази врата клиентите са избрали бял цвят и гладък МДФ. Отвара е много специфичен – близо до трегери.  Вратата прегражда хол/всекидневна и стълбище/коридор. Вратата е с вкопана дръжка, без брава със заключване. Чупещото крило се свива/чупи  с помощта на обикновени видими панти.

 

Хармоника 2 може да бъде изработена от различни материали – ламинатен МДФ с красиви дервесни декори, от гладък МДФ или Крафт Мастър с боя от каталога на RAL. На крилата се монтират брава със заключване и/или вкопани дръжки- кръгли, дълги, черни, инокс.

При изработката на тази врата клиентите са избрали бял цвят и Крафт Мастър Аманос.  Вратата прегражда родителска спалня и и детска стая. Вратата е с вкопана дръжка и брава със заключване. Чупещото крило се свива/чупи  с помощта на скрити панти.

При изработката на тази врата клиентите са избрали бял цвят и материал Крафт Мастър. Отвара е много специфичен – без място за отваряне на стандартно крило, близо до прозорец и друга врата. Касата от едната страна е на по-малко от 7 см от стената, което налага зарязване на первазите по мярка. Вратата прегражда хол/всекидневна и кухня. Вратата е с кръгла брава със заключване на едното крило и и кръгла вкопана дръжка на другото крило.

При изработката на тази врата клиентите са избрали светъл дървесен декор и материал Ламинатен МДФ. Вратата прегражда коридор и килер/склад/гардеробна. Вратата е с вкопана дръжка в средата и няма възможност за заключване.