Остъклени врати модел Хитит 1

Цената е за интериорна единична врата с размери по поръчка.
Порталните врати се калкулират според размерите на отвора.
Всички врати се боядисват с цвят по каталог на RAL.

Категория:

Описание

Остъклени врати модел ХИТИТ 1  са предложението ни за врати със стъкло, ако сте избрали врати Крафт Мастър модел ХИТИТ за вашият интериор.

В Хит Дизайн Доор произвеждаме врати с остъкление по поръчка. Дизайнът на остъклението е съобразено с останалите плътни интериорни врати в дома или помещението. Стандартните стъкла, калкулирани в тази цена са ДЕЛТА, МАТ и ПРОЗРАЧНО стъкло.

Вратите със стъкло увеличават количеството на естествена светлина, която влиза в коридора. Светлинният поток моментално прави пространството да изглежда по-отворено и често може даде илюзия за по-голямо помещение. Извличането на максимална полза от дневната светлина ще помогне и за намаляване на сметките за електричество, тъй като няма да се налага да разчитате толкова на осветлението 😊

Ако сте избрали да имате стъклени врати в дома си, основното внимание при монтажа им трябва да бъде безопасността. Всички наши остъклени врати са изработени с остъкления със здрави рамки, гарантиращи здравина и издръжливост на вратата и стъклото.

Предлагаме различни остъклени интериорни врати за да покрием вашите желания. Независимо дали искате да създадете съвременен или традиционен външен вид, стъклото може да се позиционира по много различни начини във вратата.