ВРАТИ Модерно

Не се колебайте да поискате вашата оферта 🙂
Изпратете съобщение с броя на вратите, ориентировъчни размери, дебелина на зида и населено място.
sales@hitdesigndoor.com

Категория:

Описание

Дизайн МОДЕРНО – Български врати от боядисан МДФ

Модерни български врати от боядисан МДФ се отличават със своя стилен дизайн и високо качество. Изработени са с уникални фрезовки, обков и пълнеж, изцяло по поръчка, предлагайки фрезовани линии, които се пресичат по интересен начин.

Клиентите могат да избират между разнообразие от цветове, включително RAL 1035 и NCS S 3005 Y 50 R като на снимките. Вратите са допълнени с черни дръжки, брави и панти за завършен и елегантен вид. Благодарение на използването на висококачествени бои, вратите предлагат изключителна устойчивост и дълготрайност. Избора на боя осигурява възможност за персонализация чрез широка гама от цветове по каталог на RAL, NCS или други по поръчка.

Тези врати са идеални за всяко модерно пространство, предлагайки лесна съвместимост с различни дизайнерски решения. Материалът, от който са изработени, е устойчив на влага, като за помещения с повишена влажност. За малки бани или бани близо до душ зони, се предлагат и двулицеви алуминиеви интериорни врати с дизайн “Модерно” отвън.

Поддръжката на вратите е лесна и ефикасна, като изисква само леко почистване с влажна кърпа, последвано от суха, при необходимост.

 

Поддръжката на вратите е лесна и ефикасна, като изисква само леко почистване с влажна кърпа, последвано от суха, при необходимост.

Вратите “Модерно” са налични в няколко варианта: плътни интериорни врати, остъклени интериорни врати с различни видове остъкления, интериорни врати за баня с алуминиево крило и/или каса отвътре, плъзгащи врати, както и портални, двукрили и трикрили врати.

Пример за успешен проект е извършен в Гоце Делчев, където врати “Модерно”, изработени по размер за клиента, бяха доставени с куриер и монтирани успешно от самите клиенти, превръщайки дома в прекрасно и стилно място за живеене.