РЕГАЛ – БАРОКОВИ И АРИСТОКРАТИЧНИ ВРАТИ

Категория:

Описание

ВРАТИ В АРИСТОКРАТИЧЕН СТИЛ – ВРАТИ РЕГАЛ
Врати за ценители на блясъка и дворцовата приказна атмосфера. Вратите в РЕГАЛ бароков стил са изработени от гладък МДФ. Декорирани са с орнаменти, които придават на вратите великолепен бароков ефект. Декоративните орнаменти са первази тип РЕГАЛ  и декоративни надлепки от двете страни на крилото.
Первазите са изработени от МДФ и са декоративно фрезовани.

Декоративните надлепки на крилото са изработени от масивна дървесина.

Фабрика ХИТ ДИЗАЙН ДООР изработва вратите РЕГАЛ с размери, цвят, обков и пълнеж по поръчка.
Вратите се окомплектоват с обков в цвят злато, антично злати, сребро и др.  Пълнежът може да е стандартен – хартиен “пчелна пита” или шумо и звукоизолиращ – фибран, стиропор, флакс/тръбно ПДЧ или плоскост.

Вратите от МДФ и модела врати РЕГАЛ предлагат по-големи възможности при нестандартни размери и  височина над 215 см. Вратите се боядисват с бои от най-високо качество на световния лидер Sherwin-Williams с цвят по каталог на RAL или друг по поръчка.

На практика няма ограничение в цветовата палитра и са лесно съвместими с различни дизайнерски решения.

Материалът, от който са изработени вратите е устойчив на влага и атмосферни влияния. Вратите РЕГАЛ са много добре запечатани и са подходящи за врати на баня, помещения с висока влажност и за врати, изложени на външни условия.

След монтажа поддръжката е лесна, а в случаите, когато покритието се повреди по някаква причина или трябва да се смени цвета, може да се боядисат вратите отново.