ВРАТИ КРАФТ МАСТЪР АРТЕМИС

Не се колебайте да поискате вашата оферта 🙂
Изпратете съобщение с броя на вратите, ориентировъчни размери, дебелина на зида и населено място.
sales@hitdesigndoor.com

Категория:

Описание

Крафт Мастър модел Артемис е един от моделите врати, които произвеждаме с размери по поръчка. Крафт Мастър Артемис се използва много широки врати – входни и интериорни.

Артемис е впечатляващ и много характерен със своя 3D релеф.

Във Фабрика ХИТ ДИЗАЙН ДООР изработваме врати, модел Артемис с  размери, цвят, обков и пълнеж по поръчка.

ВРАТА КРАФТ МАСТЪР Артемис е изработена с масивна дървена конструкция с панели от пресован под високо налягане HDF с орнаментна вълнообразна шарка. HDF  е плоскост от пресовани дървесни частици с висока плътност. Този материал притежава фина и хомогенна влакнеста структура и е с по-висока плътност от MDF.

Материалът дава възможност да се боядиса в различни цветове от системата RAL, която включва над 500 цвята. Вратите са лесни за почистване или за реновиране.

Вратите Крафт Мастър произведени от фабрика Хит Дизайн Доор се боядисват с високоустойчива полиуретанова боя. Технологията на боядисване и качеството на боите поставят нашите врати сред най-качествените на пазара. Повърхността на вратите се отличава с висока якост, устойчивост на износванe, устойчивост срещу петролни продукти, вода и uv лъчи. Покритието на боята е наситено и плътно, цвета не се променя през годините. Вратите се почисвтат лесно с леко влажна кърпа.

Вратите Крафт Мастър произведени от фабрика Хит Дизайн Доор се боядисват с висококачествена боя на американския концерн Sherwin–Williams – производител на бои с повече от 150-годишна история.

Вратите КРАФТ МАСТЕР Артемис се изработват във варианти:

  • ПЛЪТНА ИНТЕРИОРНА ВРАТА  Артемис
  • ОСТЪКЛЕНА ИНТЕРИОРНА ВРАТА с остъкления по контура
  • ВХОДНА БЛИНДИРАНА ВРАТА
  • ИНТЕРИОРНА ВРАТА ЗА БАНЯ с алуминиево крило и/или каса отвътре
  • ПЛЪЗГАЩА ВРАТА
  • ДВУКРИЛА И ТРИКРИЛА ВРАТА

Произвеждаме вратите с плаващи первази и каси с размери по поръчка. Имаме възмост да монтираме врати на много тънки стени, като изработим специален борд. Така клиенти със стени от 6 до 60 см и повече могат да имат врати с еднакъв дизайн и отличен естетичен външен вид.Ето и няколко снимки след монтаж в домовете на клиентите ни.

Артемис
Артемис цвят по каталог, остъкление 2-18

 

Липсата на форми прави модел Артемис подходящ за извънредно широки врати и за всички видове остъкления от каталога ни. Подходяща е и за врати хармоника, чупещи се врати, портални врати, врати на които крилото се разделя на две части…