Поръчкови врати с различен цвят

Поръчкови врати в ДОМ на мечти, спомени и пътешествия.

Благодарим на клиента ни, че ни избра и ни потопи в тази интересна и прекрасна атмосфера. Определено, това беше поръчка, която коментирахме с интерес преди монтажа.
В този дом е трудно да ти е скучно и като домакин и като гост.
Вратите са изработени с масивна дървена конструкция. Покритието на крилото и касите е естествен дъбов фурнир, обработен с байц – цвят по каталог и различен за всички врати.
Вратите са обработени и с лак мат, който запечатва повърността и придава завършен вид на материала. Вратите са устойчиви на влага, цвета не се променя с времето и са лесни за почистване и поддръжка.

Едно малко пътешествие, изпълнено с много емоции…

Един апартамент, който пресъздава много стилове, където вратите са просто допълващ детайл към интериора и завършващ акцент. Врати изработени и монтирани с много старание! Опитали сме се да се доближим максимално до вижданията на нашите клиенти, като създадохме всяка една от вратите според тематиката на стаята.

Alice in Wonderland

Кухнята – тематиката на стаята е „Алиса в страната на чудесата”. Всеки един детайл в нея – кухненското обзавеждане, осветление, подова настилка, стенни настилки, интериорната врата  и всички други малки детайли са внимателно подбрани и пресъздават един пъзел от множество малки детайли, за които на човек ще му е нужно време за да се вгледа и разгадае.
В тази приказна стая предстоят да се случват безброй чудеса. Главния персонаж ще бъде една изключително смела, усмихната и лъчезарна дама, която не се страхува да сбъдва мечтите си…които така смело преследва!

Camping Zone

Къмпинг зона – стая, пресъздаваща тишината и спокойствието на  Баварския лес. Всичко в стаята е много изчистено. Спалнята излиза от шкафа, което позволява на домакините да разполагат с допълнително пространство, което оползотворяват с кът за медитация.
Природата, едно от нашите най-големи богатства, което с лекота може да пренесем във всеки дом.

Deep Ocean

Морската стая, опънатите рибарски мрежи, медузи, потънали кораби и множество морски създания, напомнят на обитателите й за морските им подвизи. В стремежа да усмихнем нашите клиенти, сме се опитали максимално да се доближим до морския мотив.

Pacific Room

Червената врата пресъздава капитанска каюта, с всичките удобства които капитана би искал да има на кораба си 🙂 Стая за релакс, в която капитана смело е изразил своята индивидуалност и стил

Всички дръжки са избор на клиента ни в типичния за апартамента уникален стил. Снимка от процеса на остъкляването показва, че дори и “невидимите” части на вратите са професионално запечатани, обработени и боядисани. Забележете кръглия отвор със стъклодържача и съседния отвор преди поставянето на стъклодържача.

Рагледайте и:
КРАФТ МАСТЪР ЕСТЕСТВЕН ФУРНИР АНАТОЛИЯ С БАЙЦ
МОДЕЛИ КРАФТ МАСТЪР АНАТОЛИЯ С БОЯ
ДРУГИ МОДЕЛИ ОСТЪКЛЕНИЯ