ВРАТИ КРАФТ МАСТЪР ВАЗА

Категория:

Описание

Крафт Мастър модел ВАЗА е един от моделите ни в Каталога Крафт Мастър Врати.

Във Фабрика ХИТ ДИЗАЙН ДООР изработваме врати, модел ВАЗА с  размери, цвят, обков и пълнеж по поръчка.

ВРАТА КРАФТ МАСТЪР ВАЗА е изработена с масивна дървена конструкция с панели от пресован под високо налягане HDF с орнаментна шарка. HDF  е плоскост от пресовани дървесни частици с висока плътност. Този материал притежава фина и хомогенна влакнеста структура и е с по-висока плътност от MDF.

Материалът дава възможност да се боядиса в различни цветове от системата RAL, която включва над 500 цвята. Вратите са лесни за почистване или за реновиране.

Вратите Крафт Мастър произведени от фабрика Хит Дизайн Доор се боядисват с високоустойчива полиуретанова боя. Технологията на боядисване и качеството на боите поставят нашите врати сред най-качествените на пазара. Повърхността на вратите се отличава с висока якост, устойчивост на износванe, устойчивост срещу петролни продукти, вода и uv лъчи. Покритието на боята е наситено и плътно, цвета не се променя през годините. Вратите се почисвтат лесно с леко влажна кърпа.

Вратите Крафт Мастър произведени от фабрика Хит Дизайн Доор се боядисват с висококачествена боя на американския концерн Sherwin–Williams – производител на бои с повече от 150-годишна история.

Вратите КРАФТ МАСТЕР Ваза се изработват във варианти:

  • ПЛЪТНА ИНТЕРИОРНА ВРАТА Ваза
  • ОСТЪКЛЕНА ИНТЕРИОРНА ВРАТА с остъкления по контура
  • ВХОДНА БЛИНДИРАНА ВРАТА Ваза
  • ИНТЕРИОРНА ВРАТА ЗА БАНЯ с алуминиево крило и/или каса отвътре
  • ПЛЪЗГАЩА ВРАТА
  • ДВУКРИЛА И ТРИКРИЛА ВРАТА
    Произвеждаме вратите с плаващи первази и каси с размери по поръчка. Имаме възмост да монтираме врати на много тънки стени, като изработим специален борд. Така клиенти със стени от 6 до 60 см и повече могат да имат врати с еднакъв дизайн и отличен естетичен външен вид.Ето и няколко снимки след монтаж в домовете на клиентите ни. Врати Ваза, боядисани в бяло, бежово, кафяво. Плътни, остъклени и плъзгащи модели на врати по поръчка.