ВХОДНИ ВРАТИ КРАФТ МАСТЪР

Описание

ВХОДНИ ВРАТИ КРАФТ МАСТЪР или т.н АМЕРИКАНСКИ ПАНЕЛ
БЛИНДИРАНИ ВХОДНИ ВРАТИ С МЕТАЛНА КАСА И СТОМАМЕН ЛИСТ В КРИЛОТО

Фабрика ХИТ ДИЗАЙН ДООР изработва входни боядисани врати Крафт Мастър с размери, цвят, обков и пълнеж по поръчка. Изработваме вратите едноцветни или с двуцветни/двулицеви (с различен цвят от двете страни). Често клиентите ни избират бял цвят за интериорните врати, входната врата е бяла отвътре в тон с останалите врати и тъмна отвън в стълбището на жилищната сграда.

ВХОДНИТЕ ВРАТИ КРАФТ МАСТЪР се изработват с метална каса и висококачествени уплътнения.
Крилото е с вграден 2 мм стоманен лист, изолационна минерална вата и панели от пресован под високо налягане HDF с орнаментна шарка.
HDF  е плоскост от пресовани дървесни частици с висока плътност. Този материал притежава фина и хомогенна влакнеста структура и е с по-висока плътност от MDF.

Моделите от серията КРАФТ МАСТЪР са типичните врати от американските интериори и са любими на много дизайнери. Придават на дома или офиса стилно и модерно излъчване.

Материалът дава възможност да се боядиса в различни цветове от системата RAL, която включва над 500 цвята мат или гланц. Вратите са лесни за почистване или за реновиране.

Вратите КРАФТ МАСТЪР произведени от фабрика ХИТ ДИЗАЙН ДООР се боядисват с висококачествена полиуретанова боя на американския концерн SherwinWilliams – производител на бои с повече от  150-годишна история.

Входните блиндирани врати, произведени от ХИТ ДИЗАЙН ДООР с размери по поръчка са изключително здрави и надеждни благодарение на дебелия стоманенен лист в крилото. Теглото на една врата е около 100 кг.

Пълнежа на крилото от минерална вата гарантира висока степен на шумо и топло изолация. Предлагаме и други видове пълнеж по желание.

Входните врати са с висока степен на устойчивост на надраскване, благодарение на качествените кори Крафт Мастър и боята от най-висок клас на пазара.

Блиндираните врати ХИТ ДИЗАЙН ДООР се изработват с всички видове заключване, с брави и патрони по избор на клиента.

Стоманените панти с лагери гарантират лесно и плавно отваряне и затваряне на вратата.

Металната каса допринася за максималната сигурност, стабилност и надеждност на блиндираната врата.

Гуменото уплътнение на вратата намалява влизането на прах в помещението до минимум.

Регулируемите плаващи первази дават възможност за идеален монтаж при всякакви повърхности на стените.