ВХОДНИ ВРАТИ КРАФТ МАСТЪР

1580 лв.

Не се колебайте да поискате вашата оферта 🙂
Изпратете съобщение с броя на вратите, ориентировъчни размери, дебелина на зида и населено място.
sales@hitdesigndoor.com

Налично за предварителни продажби

Описание

ВХОДНИ ВРАТИ КРАФТ МАСТЪР или т.н АМЕРИКАНСКИ ПАНЕЛ
БЛИНДИРАНИ ВХОДНИ ВРАТИ С МЕТАЛНА КАСА И СТОМАМЕН ЛИСТ В КРИЛОТО

Фабрика ХИТ ДИЗАЙН ДООР изработва входни боядисани врати Крафт Мастър с размери, цвят, обков и пълнеж по поръчка. Изработваме вратите едноцветни или с двуцветни/двулицеви (с различен цвят от двете страни). Често клиентите ни избират бял цвят за интериорните врати, входната врата е бяла отвътре в тон с останалите врати и тъмна отвън в стълбището на жилищната сграда.

ВХОДНИТЕ ВРАТИ КРАФТ МАСТЪР се изработват с метална каса и висококачествени уплътнения.
Крилото е с вграден 1 мм стоманен лист, изолационна минерална/каменна вата и панели от пресован под високо налягане HDF с орнаментна шарка.
HDF  е плоскост от пресовани дървесни частици с висока плътност. Този материал притежава фина и хомогенна влакнеста структура и е с по-висока плътност от MDF.

Моделите от серията КРАФТ МАСТЪР са типичните врати от американските интериори и са любими на много дизайнери. Придават на дома или офиса стилно и модерно излъчване.

Вратите КРАФТ МАСТЪР произведени от фабрика ХИТ ДИЗАЙН ДООР се боядисват с висококачествена полиуретанова боя на американския концерн SherwinWilliams – производител на бои с повече от  150-годишна история.

Входните блиндирани врати, произведени от ХИТ ДИЗАЙН ДООР с размери по поръчка са изключително здрави и надеждни благодарение на дебелия стоманенен лист в крилото. Теглото на една врата е около 100 кг.

Пълнежа на крилото от минерална/каменна вата гарантира висока степен на шумо и топло изолация. Предлагаме и други видове пълнеж по желание.

Входните врати са с висока степен на устойчивост на надраскване, благодарение на качествените кори Крафт Мастър и боята от най-висок клас на пазара.

Блиндираните врати ХИТ ДИЗАЙН ДООР се изработват с всички видове заключване, с брави и патрони по избор на клиента.

Стоманените панти с лагери гарантират лесно и плавно отваряне и затваряне на вратата.

Металната каса допринася за максималната сигурност, стабилност и надеждност на блиндираната врата.

Гуменото уплътнение на вратата намалява влизането на прах в помещението до минимум.

Регулируемите плаващи первази дават възможност за идеален монтаж при всякакви повърхности на стените.