Четирикрили остъклени портални врати

Порталните врати се калкулират според размерите на отвора.
Всички врати се боядисват с цвят по каталог на RAL

Категория:

Описание

Четирикрили остъклени портални врати с размери по поръчка

Остъклени портални врати са предлагани за стандартни или по-големи и високи портали. Възможно е разделението на прозорчетата да варира. Размерът на прозорчетата се определя в съответствие с предпочитанията на клиента и размерите на крилата.

Тези врати с остъкление по поръчка са проектирани така, че да се съчетават хармонично с останалите плътни интериорни врати в дома или помещението. Остъклените врати играят ключова роля в увеличаването на количеството на естествена светлина в коридора. Придават илюзия за по-голямо и по-отворено пространство. Това не само подобрява визуалното усещане за простор. Допринася за намаляване на разходите за електричество благодарение на оптималното използване на дневната светлина.

Безопасността е от първостепенно значение при монтажа на остъклените врати. Изработени са с устойчиви рамки, които гарантират здравината и издръжливостта на вратата и стъклото.

Представена е четирикрила портална врата, която се отваря напълно, осигурявайки безпрепятствен преход.

Този модел е бяла портална четирикрила врата с френско остъкление и широки первази, с височина 228 см, ширина 241 см и дебелина на касата 24 см. Изработена от боядисан гладък МДФ, вратата включва златни панти, златна магнитна брава и дръжка, избрани от клиентка с изтънчен дизайнерски вкус, която е успяла да създаде приказен и уютен дом от апартамент с история.