Четирикрили остъклени портални врати

Порталните врати се калкулират според размерите на отвора.

За по-големи отвори, по-широки каси и декорирани первази изготвяме индивидуална оферта.
Всички врати се боядисват с цвят по каталог на RAL.

Viber: 0882962644
sales@hitdesigndoor.com

Категория:

Описание

Произвеждаме остъклени портални врати за стандартни или големи и високи портали.
Разделението на прозорчетата може да е различно от това. Размера на прозорчетата се съгласува с клиента, зависи от неговото желание и размера на крилата.

В Хит Дизайн Доор произвеждаме врати с остъкление по поръчка. Дизайнът на остъклението е съобразена с останалите плътни интериорни врати в дома или помещението.

Остъклените врати увеличават количеството на естествена светлина, която влиза в коридора. Светлинният поток моментално прави пространството да изглежда по-отворено и често може да даде илюзия за по-голямо помещение. Извличането на максимална полза от дневната светлина ще помогне и за намаляване на сметките за електричество, тъй като няма да се налага да разчитате толкова на осветлението 😊

Ако сте избрали да имате остъклени врати в дома си, основното внимание при монтажа им трябва да бъде безопасността. Всички наши остъклени врати са изработени с остъкления със здрави рамки, гарантиращи здравина и издръжливост на вратата и стъклото.

Този четирикрил портал се отваря напълно.

Монтирахме тази приказна врата в дома на дама с изящно чувство за дизайн. Успяла е да превърне апартамент с история в приказен и уютен дом. Благодарим за доверието!
Бяла портална четирикрила врата с френско остъкление и широки первази. Вратата е с височина 228 см, ширина 241 см и дебелина на касата 24 см. Изработихме порталната врата от боядисан гладък МДФ, а клиентката избра златни панти, златна магнитна брава и дръжка.
Адмирации за екипа в производството и най-добрият монтажник в София!
Приказно ❤