Плъзгащи Врати Вградени В Стената

Категория:

Описание

Плъзгащи Врати Вградени В Стената, Система Еклисе, Eclisse, Касетна Плъзгаща Врата, произведена от Хит Дизайн Доор

Фабрика ХИТ ДИЗАЙН ДООР изработва плъзгащи врати с размери, материал, механизъм, декор, обков и пълнеж по поръчка. Всички врати се предлагат във вариант ламиниран МДФ, МДФ боядисан, HDF Крафт Мастър Врати, Фурнир, ХПЛ.

Вратите от МДФ плоскости предлагат по-големи възможности при нестандартни размери и  височина над 215 см. Вратите се боядисват с бои от най-високо качество на световния лидер Sherwin-Williams с цвят по каталог на RAL или друг по поръчка.

Плъзгащите врати се използват често в по-малки интериорни, при които пространството е от значение. Плъзгащите врати са удобно решение, когато липсва място за отваряне на крилото на стандартна врата.

Плъзгащите врати се изработват, според изискванията на клиентите и интериора, с едно или две плъзгащи крила с различна височина и ширина.

С плъзгащи врати може да се разделят/затварят помещения, ниши, гардероби, гардеробни стаи, тоалетни, кухни от дневни, офиси и т.н

Механизма за вратите се избира според размера на врата и изискванията на клиента за дизайн.

Тук ви представяме един от механизмите за плъзгаща интериорна врата в стена.

Плъзгащата врата е комплексна система, която може да се използва за всякакви пространства от минимални отвори (60 см) до големи пространства (до 470 см) независимо от вида на стената (гипсокартон или зидария).
Италианската система Eclisse за плъзгащи врати променя пространството във вашия дом.
Плъзгащите врати със система Eclisse са шумо и топлоизолирани.
Касетната плъзгаща врата “Eclisse” не заема пространството на отваряемото крило и спестява много място. Стандартните плъзгащи врати имат нужда от място на стената и отнемат част от повърхността на стената. Eclisse се движи стабилно вътре в самата стена.Марката Eclisse (Еклисе) предлага рационално решение за ограничени пространства, където липсва светъл отвор за стандартна врата, липсва място, където да се плъзне крилото или да се отвори.Eclisse имат патент, който отличава касетната система от всички останали. Релсата е с възможност за демонтаж за минути. Тя позволява по всяко време подмяна на механизми, поставяне на допълнителни аксесоари, смяна и ревизиране на крилото.

Предимството на плъзгащите врати в касета е, че те могат да се вграждат в стената чрез стоманена касета още на груб строеж.

Eclisse произвежда специално касетни системи за *гипсокартон и *за измазване, като при двата вида крилото се поставя в „джоб“ от подсилена стоманена каса, която гарантира здравина и издръжливост на вратата.

Касетата, предназначена за стени от гипсокартон е с 12 хоризонтални траверси от подсилена поцинкована листова стомана.

Това гарантира високата резистентност на страничен натиск и осигурява стабилноста и здравина на цялата структура.

Тази плъзгаща врата е със стабилна, издръжлива и практична конструкция. На нея може да се монтира крило по желание на клиента – Боядисани врати с цвят по каталог от моделите ни Крафт Мастър или Боядисан МДФ, крило от ламинатен МДФ или фурнирован МДФ.

Интериорните врати могат да бъдат минималистични и семпли или пък красиви и внушителни като моделите ни Капитолия, Регал, Царствена Анатолия. Могат да са тип тапетни и да се сливат с ламперията.

Актуалната тенденция при вратите за хармоничното им сливане със стените.

Може и да е същия модел като останалите ви интериорни врати в дома.

Избора на нашите клиенти тук е крилото да е двулицево. Едната страна е изработена от Крафт Мастър кора Аманос бял мат, а другата е от HPL Дъб Канзас, като целта е да кореспондира с ламперията.