Остъклени портални врати Анатолия с 1 притуркa

Порталните врати се калкулират според размерите на отвора.
Цената е за портални врати със стандартни первази 7 см ширина, каса до 20 см.
Цената е за портални отвори с ширина до 150 см и височина до 205 см.
Всички врати се боядисват с цвят по каталог на RAL.

Категория:

Описание

Остъклени портални врати модел Анатолия са красиви и романтични модели, при които стъклото е поставено в рамка. Разделението на прозорчетата може да е различно от това. Размера на прозорчетата се съгласува с клиента и зависи от неговото желание и размера на крилата.

В Хит Дизайн Доор произвеждаме врати с остъкление по поръчка. Дизайнът на остъклението е съобразена с останалите плътни интериорни врати в дома или помещението. Стандартните стъкла, калкулирани в тази цена са ДЕЛТА, МАТ и ПРОЗРАЧНО стъкло.

Остъклените врати увеличават количеството на естествена светлина, която влиза в коридора. Светлинният поток моментално прави пространството да изглежда по-отворено и често може даде илюзия за по-голямо помещение. Извличането на максимална полза от дневната светлина ще помогне и за намаляване на сметките за електричество, тъй като няма да се налага да разчитате толкова на осветлението 😊

Стъклените врати могат да бъдат чудесни за звукоизолация. Те са добри в отразяването на звука и вместо да отекват из къщата, звукът се задържа в стаята, така че да има по-малко шум. Това ги прави идеални за шумни стаи като стаи за игра или всекидневни.

Ако сте избрали да имате стъклени врати в дома си, основното внимание при монтажа им трябва да бъде безопасността. Всички наши остъклени врати са изработени с остъкления със здрави рамки, гарантиращи здравина и издръжливост на вратата и стъклото.

Предлагаме различни остъклени интериорни врати за да покрием вашите желания. Независимо дали искате да създадете съвременен или традиционен външен вид, стъклото може да се позиционира по много различни начини във вратата.