Четирикрили остъклени високи портални врати с надстройка №44

Порталните врати се калкулират според размерите на отвора.
Цената е за портални врати със стандартни первази 7 см ширина, каса до 20 см.
Цената е за портални отвори с ширина до 180 см и височина до 205 см.
За по-големи отвори, по-широки каси и декорирани первази изготвяме индивидуална оферта.
Всички врати се боядисват с цвят по каталог на RAL.

Категория:

Описание

Произвеждаме остъклени портални врати с надстройка за големи и високи портали.
Разделението на прозорчетата може да е различно от това. Размера на прозорчетата се съгласува с клиента и зависи от неговото желание и размера на крилата.

В Хит Дизайн Доор произвеждаме врати с остъкление по поръчка. Дизайнът на остъклението е съобразена с останалите плътни интериорни врати в дома или помещението. Стандартните стъкла, калкулирани в тази цена са ДЕЛТА, МАТ и ПРОЗРАЧНО стъкло.

Остъклените врати увеличават количеството на естествена светлина, която влиза в коридора. Светлинният поток моментално прави пространството да изглежда по-отворено и често може даде илюзия за по-голямо помещение. Извличането на максимална полза от дневната светлина ще помогне и за намаляване на сметките за електричество, тъй като няма да се налага да разчитате толкова на осветлението 😊

Ако сте избрали да имате стъклени врати в дома си, основното внимание при монтажа им трябва да бъде безопасността. Всички наши остъклени врати са изработени с остъкления със здрави рамки, гарантиращи здравина и издръжливост на вратата и стъклото.

Този четирикрил портал се отваря напълно. Дизайна на крилата е тип Анатолия, а остъклението е с растери, френско остъкляване.