Остъклени врати модел 2-18

Цената е за интериорна единична врата с размери по поръчка.
Порталните врати се калкулират според размерите на отвора.
Всички врати се боядисват с цвят по каталог на RAL.

Категория:

Описание

Остъклени врати модел 2-18  са предложението ни за остъклени врати, ако сте избрали интериорни врати Крафт Мастър Аманос, Арас, Артемис, Патрас, врати от боядисан или ламинатен МДФ. Остъклението 2-18 се състои от 6 прозореца, които разкрояваме пропорционално на крила с различни размери по поръчка.

В Хит Дизайн Доор произвеждаме врати с остъкление по поръчка. Дизайнът на остъклението е съобразена с останалите плътни интериорни врати в дома или помещението. Стандартните стъкла, калкулирани в тази цена са ДЕЛТА, МАТ и ПРОЗРАЧНО стъкло.

Остъклените врати увеличават количеството на естествена светлина, която влиза в коридора. Светлинният поток моментално прави пространството да изглежда по-отворено и често може даде илюзия за по-голямо помещение. Извличането на максимална полза от дневната светлина ще помогне и за намаляване на сметките за електричество, тъй като няма да се налага да разчитате толкова на осветлението 😊

Ако сте избрали да имате остъклени врати в дома си, основното внимание при монтажа им трябва да бъде безопасността. Всички наши остъклени врати са изработени с остъкления със здрави рамки, гарантиращи здравина и издръжливост на вратата и стъклото.